Flag this message MIRCEA POPESCU: UN GUNOI CAPITALIST SI MONARHIST

Subject:
Re: Scrisoare Deschisa adresata lui Traian Basescu
Date:
6/8/2012 12:35:13 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Domnule Mircea Popescu,
Nu stiu cine esti,ori daca ai fost comunist,ori esti mason,ori esti aroman, ori chiar jidan sadea, dar patriot nationalist roman nu esti de vreme ce negi descendenta romanilor din geto-daci,iar pe deasupra vrei sa falsifici originea poporului nostru.Ai spus ca,citez "ati fost profund indoctrinat de propaganda comunista si probabil de cea sovietica". Ei bine, daca am sa te bag in aia a ma'ti pentru aceste acuzatii ai sa te superi, nu-i asa ? Unde ai fost tu mai pro-capitalistule si pro-manarhistule cand eu si altii din rezistenta nationala contra comunismului luptam pe viata si pe moarte cu regimul tiraniei judeo-comuniste, faceiai cumva laba prin birourile partidului comunist si te indopai ca un porc in timp ce poporul roman era fortat sa manance oase ca cainii ? Ai fost tu vreodata arestat de securitate/SRI, ai fost expulzat din tara, ai avut interdictie de a intra in Romania, ori ai fost declarat persona non-grata acolo, pentru motive patriotice nationaliste, anti-comuniste si pro-americane ? Cu cine crezi tu ca porti acest dialog cu unul care se sperie si de umbra lui ? Mai si vorbesti de pastiliile anti-patriotice, de venin, sarac cu duhul,maculatura de cea mai joasa speta , ori gura casca, cand in realitate mi-ai demonstrat ca ai toate aceste calitati, specifice unor jigodii si lichele ordinare. Voi fecalele astea care ati introdus mostenirea Imperiului Roman, ale Judaismului si ale judeo-masono-comunismului in tara noastra ati distrus simbolul unitatii nationale si statul nostru de drept infiintat de regele Burebista, nu eu, ori Mihai Eminescu,Al.I.Cuza, A.C.Cuza,Corneliu Zelea Codreanu, Maresalul Ion Antonescu si alti patrioti nationalisti adevarati, asa ca sa te ia naiba si pe tine si monarhia Cohenzollern, care a adus dictatura judeo-bolsevica in tara noastra si sa da acum mare anti-Antonescu, anti-Romania si anti-fascist la paradele sovietice de la Moscova.
Pentru Zamolxis, Neam si Patrie !
C.Burlacu
P.S. Asculta, citeste si ... ia aminte !
ZIONISIM HAS A HUGE INFLUENCE ON ROMANIA
In elaborate reports by the Romanian Service of Information (SRI) I discovered that this institution’s principal interest is to protect the Jewish community, synagogues, Jewish cemeteries, and the Jews’ dirty business in Romania....
In a message dated 6/8/2012 11:27:25 A.M. Eastern Daylight Time, m.popescu@sbcglobal.net writes:
Domnule Burlacu, fiti va rog amabil si nu-mi mai trimiteti gunoaie anti-romanesti, anti-americane, anti-capitaliste si anti-monarhiste.
Va bateti cu pumnii in piept despre anti-comunismul care va curge in sange si care v-a ajutat sa emigrati in 1980 (!?) perioada a unei dintre cele mai dure terori ceausiste cand doar cei trimisi in misiune puteau pasi in Vest.
Totusi, vad in randurile dumneavoastra ca ati fost profund indoctrinat de propaganda comunista si probabil de cea sovietica care foloseste orice metoda pentru a-i deznationaliza pe romani prin negarea mostenirii romane (latine), sau pentru a distruge simbolul unitatii nationale in jurul Coroanei Romaniei, a Monarhiei faptuitoare a statului modern INTREGIT si unitar roman.
In consecinta, deoarece nu ma numar printre cei care sunt dispusi sa inghita toate prostiile dumneavoastra anti-patriotice va rog inca odata, varsati-va veninul in mediile celor saraci cu duhul dispusi sa va asculte cu gura cascata. Si asa nu sunt multi printre romanii din America.
Domnule Burlacu, daca sunteti atat de viteaz puneti mana pe furca si luptati din Romania impotriva impilatorilor neamului romanesc, nu deveniti penibil din New York cu maculatura de cea mai joasa speta si ca fond si ca forma.
Domnule Coja, acesta este cumva "ziaristul" care va "onoreaza" luindu-va interviuri?
Mircea Popescu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928