STATUTUL SI DOCTRINA IDEOLOGICA A LIGII APARARII NATIONALE


PREAMBLU. Liga Apararii Nationale este o miscare nationalista care apara interesele nationale ale Natiunii Romane si ale romanilor de pretutindeni.
Notiunea de Natiune inseamna: un grup etnic, cu o larga unitate, format din oameni care au o origine comuna (rasa si natie), traditii si limba si sunt capabili sa-si faureasca Statul lor.
Notiunea de Nationalism inseamna: o grupare politica, devotata interesului national, care pledeaza pentru un guvern cu caracter national si independenta statala.
Natiunea si Nationalismul sunt una si aceiasi.
In aceasta miscare nationala poate intra orice persoana, indiferent de apartenenta politica din trecut, cu conditia: (1) sa aiba implinita varsta de 20 ani, (2) sa fie roman get-beget, (3) sa nu fi comis acte de teroare si crime contra Natiunii Romane si (4) sa nu fie agent al comunismului, iudaismului, masoneriei ori al altor organizatii secrete internationale.
Pentru binele si fericirea Neamului si al Patriei, orice roman poate sa-si insuseasca ideile si conceptiile noastre politice. In miscarea noastra intra cine vrea si ramane numai cine poate.
"Read More"

ART.1. Apara drepturile si valorile civilizatiei umane: familia, proprietatea privata si de stat, libertatea, independenta, suveranitatea si integritatea tarii, bogatiile solului si subsolului, trecutul de glorie si adevarul istoric, cultura si limba. Aceste sunt principiile, idealurile si nazuintele de necontestat ale Natiunei si Patriei noastre.
Pentru binele Natiunii Romane, impiedica venirea la putere in Tara noastra, a unui nou regim de dictatura de stanga, care timp de peste 45 ani, a oprimat si distrus Natiunea Romana, ori a unui regim al magnatilor straini care au pus botnita muncitorilor romani, ori al mosierilor si arendasilor straini, care i-au  inhamat pe taranii romani la jug , ori al bancherilor straini, care au corupt si bagat tara nostra in datorii, ori al monarhistilor, care au avut sange strain de neamul nostru si, au jefuit si tradat tara noastra intereselor straine ale judeo-masonilor si judeo-bolsevicilor.

ART.2. Opteaza pentru adoptarea unei noi Constitutii cu caracter national, cu o noua constiinta si legi nationaliste, care sa imparta Poporului Roman, dreptatea deopotriva la toti romanii, si in mod special celor care au fost persecutati sub regimul dictaturii comuniste. Noua Constitutie a Tarii, trebuie sa apere drepturile umane ale romanilor: libertatea, exprimarea libera a cuvantului, alegeri libere si garantarea dreptului la greva si manifestari publice.
Cerem revizuirea istoriei si scoaterea adevarului la lumina.
Cerem schimbarea numelui tarii noastre din Romania in Getia ori
Dacia.
Organizarea administrativa a Romaniei trebuie alcatuita in baza cele trei principate: Moldova cu resedinta la Iasi, Muntenia cu resedinta la Bucuresti si Transilvania cu resedinta la Napoca. Fiecare principat, trebuie sa se limiteze la cel mult 10 judete, care vor purta denumiri ale triburilor ori vetrelor culturale geto-dacice.
Refacerea cetatii Sarmizegetusa, sub ruinele careia zace adevarul istoric al Natii si Tarii noastre si mutarea capitalei Patriei noastre in aceasta localitate de o mare insemnatate istorica.
Toate orasele, satele, strazile, muntii, campiile si apele, de pe pamantul tarii noastre, trebuie sa poarte in exclusivitate numai nume si denumiri romanesti si mai cu seama ale mosilor si stramosilor nostrii geto-daci.
Cerem protejarea patrimoniului national si al mediului inconjurator.

ART.3. Sprijina instaurarea unui regim politic autoritar nationalist. Acest regim pentru a fi constitutional si legal, trebuie sa fie condus de un Presedinte, Guvern si Parlament liber ales de Poporul Roman, cu o culoare politica precisa si bine inchegata, capabil sa deschida o epoca noua in istoria tarii. O epoca a indeplinirii tuturor aspiratiilor, idealurilor si nazuintelor nationale de libertate si dreptate, al afirmarii depline a dreptului Poporului Roman de a fi liber si stapan in tara sa, fapt pentru care au luptat si s-au sacrificat inaintasii neamului nostru.
Numai cetatenii de origine romana, au dreptul  sa decida asupra conducerii Statului si legilor lui. Prin urmare, cerem, ca orice functie publica, de orice natura  ar fi, sa fi exercitata in Romania, in exclusivitate, numai de catre romani get-beget.
Seful Statului este Presedintele, ajutat de trei vice-presedinti (cate unul din fiecare principat), iar fiecare principat, este condus de un guvernator.
Guvernul trebuie sa fie compus din urmatorele ministere: (1) Prim Ministru,(2) Ministru Apararii Nationale, (3)Ministru de Justitie, (4) Ministru de Interne, (5) Ministru Afacerilor Externe, (6) Ministru Educatiei Nationale si Stiintei, (7) Ministru Industriei si Agriculturii,(8) Ministru Comertului si Turismului, (9) Ministru Transportului si Comunicatiei,(10) Ministru Sanatatii si Protectiei Sociale, (11) Ministru Finatelor,(12) Ministru Culturii si Cultelor, (13) Ministru Administratiei Publice si Muncii.
Parlamentul trebuie sa fie compus din Senat si Camera Deputatilor. Fiecare judet trebuie sa fie reprezentat in Parlament de catre 2 senatori si 6 deputati, care vor fi alesi  pe plan local.

ART.4. In  baza dreptului la auto-determinare ale popoarelor, cerem ca  toti Romanii din exil ori care au fost deportati in Rusia sa se reintoarca in Romania, pentru a trai intr-un adevarat Stat al romanilor.
 Cerem reunificarea cu Romania, a Moldovei dintre Prut si Nistru si al tuturor teritoriilor romanesti rapite ilegal de catre tarile vecine.
Cerem Rusiei despagubire cel putin un miliard de dolari pentru fiecare an, cat a tinut ocupata Moldova, precum si inapoierea bogatiilor si tezaurelor tarii noastre luate prada.
Cerem Israelului si cercurilor sioniste internationale, care au asuprit si exploatat sangeros Poporul Roman; au adus jaful, teroarea si crima comunista in Romania si au comis cele mai bestiale abuzuri, acte de violenta si teroare, crime, genocid si holocaust rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii in timpul regimului dictaturii judeo-comuniste, despagubire in valoare de o suta miliarde de dolari.

ART.5. Respinge dictatura si totalitarismul strain in exercitarea puterii in Stat si sprijina progresul si justitia sociala, prin egalitate in drepturi si indatoriri a tuturor cetatenilor romani.
Poate fi considerat cetatean al Romaniei, numai acel care este de sange roman, fara deosebire de confesiune.
Persoanele apartinand etniilor straine, nascute in Romania, care nu renuta la originea lor si refuza sa se incadreze in societatea romaneasca si sa se supuna legilor tarii, nu pot trai  in Romania si sunt considerate oaspeti nedoriti (persona non-grata), avand statutul de Imigrant, care  se incadreaza in  regulamentul  strainilor. In aceiasi categorie, este incadrata orice persoana, provenita dintr-o casatorie mixta, care se considera altceva decat roman.
In actele de identitate, trebuie sa fie trecut obligatoriu originea, fiecarei persoane.
Suntem pentru purificarea rasiala in Romania si pastrarea curata a natiei noastre albe.
Statul Roman trebuie sa considere ca, cea dintai lui datorie este: sa asigure locuri de munca, asistenta medicala, ajutor social si mijloace de existenta cetatenilor de origine romana. Atunci cand, nu-i sta in putinta, sa hraneasca intreaga populatie, cei care apartin altor etnii (neromanii), trebuie sa fie expulzati din Romania in tarile lor de origine.

ART.6. Suporta refacerea economiei nationale prin dezvoltarea si modernizarea industriei, agriculturii si a tutoror mijloacelor de productie. Numai o economie puternica poate ridica nivelul de trai al populatiei.
Cerem, retrocedarea imediata si neconditonata a pamanturilor si proprietatilor luate cu forta de la tarani, muncitori, industriasi si comerciantii romani de catre regimul dictaturii judeo-comuniste.
 Taranii care au lucrat in sectorul agricol de stat ori CAP-uri, sa li se acorde salarii si pensii, echivalente cu ale muncitorilor din industria grea si ale minerilor.
Taranilor individuali, sa li se dea despagubire, pentru pamantul si bunurile lor, confiscate cu forta de catre regimul opresiunei comuniste si sa li se garanteze dreptul asupra proprietatii particulare. Taranii sunt poporul, datorita carora, ne-am pastrat cultura, traditiile si limba si merita sa li se acorde respectul si onoarea cuvenit.
Toti cetatenii romani de la orase si sate, au dreptul sa-si deschida intreprinderi industriale, agricole si comerciale, economice, turistice etc.
Pentru a pune capat coruptiei, inflatiei si haosului, cerem ca, comertul interior si exterior sa fie un comert echilibrat, cu preturi reale si convenabile cumparatorilor, controlate de catre Statul Roman.
Sa fie interzisa prin lege, luarea de imprumuturi cu dobanda de la bancile straine, care au drept scop sa sclavizeze Poporul Roman.

ART.7. Suntem pentru inceperea procesului judeo-comunismului si pentru aducerea in fata justitiei a  tuturor celor care, au  persecutat, torturat, inchis si ucis Natiunea Romana, precum si, a celor care au comis acte de abuz de putere, jefuit, furat si ruinat economia nationala ori au trecut bugetul Statului in buzunarul lor personal.
Cerem o pedeapsa aspra, contra celor care prin activitatea lor, au denigrat, calomniat si vatamat cauza nationala. Cei care au comis crime, genocid si holocaust rosu, contra Poporului Roman, precum si talharii, speculantii, traficantii de droguri si carne vie, tradatorii si vanzatorii de Neam si Patrie trebuie sa li se aplice pedeapsa exemplara cu moartea, fara deosebire de confesie, natie, ori rasa.
Cerem sa li se dea  despagubire tuturor romanilor,carora le-a fost nationalizata proprietatea particulara, ori care dovedesc ca au fost persecutati sub regimul comunist.
Respingem pretentiile de despagubire ale strainilor, care nu justifica ca proprietatea si averea nationalizata, provine din munca cinstita si afaceri legale.
Combate orice forma de exploatare si asuprire a romanilor si se pronunta pentru confiscarea oricarei averi, obtinute prin mijloace ilicite si afaceri murdare, indiferent daca este roman. Orice roman, care lucreaza ca servitor la un minoritar in Romania, trebuie judecat si condamnat, pentru atingerea onoarei si demnitatii nationale de roman.

ART. 8. Pentru a putea rezolva cerintelor nationale si acorda asistenta medicala si sociala pentru toti romanii, Statul Roman trebuie sa impuna un impozit just pe salariu si profit.
Statul Roman trebuie  sa vegheze la imbunatatirea conditiilor de invatamant, munca, trai si  sanatate, ingrijandu-se in primul rand de mama si copil, de dezvoltarea capacitatii tinerilor, prin gimnastica si sporturi obligatorii. Trebuie acordat un inalt sprijin, tuturor institutilor care se ocupa cu educatia fizica a tineretului.
Dreptul la pensii pentru invalizii de razboi si urmasii lor, precum si pentru  victimele luptei anti-comuniste trebuie sa fie garantate si protejate de lege.

ART.9. Spre ai inlesni -- oricarui Roman capabil si muncitor --  sa-si procure o cultura superioara, si-i face posibil accesul la functiile conducatoare, Statul trebuie sa reorganizeze sistemul de Educatie Nationala si viata culturala.
Notiunea Statului Untar si de Drept, precum si cea etica, de dreptate, loialitate si respect, trebuie cultivata in scoala, de indata ce incepe sa se dezvolte inteligenta copilului.
Introducerea invatamantului obligatoriu de dousprezece clase.
Invatamantul de toate gradele trebuie sa fie gratuit pentru toti romanii, precum si libertatea deplina pentru creatii intelectuale -- literatura, muzica si arta.
Pentru revenirea la forma lingvistica a limbii geto-dacilor, cerem curatarea limbii romane, prin ilocuirea cuvintelor de provenenta straina (introdu-se de cotropitorii straini ori biserica crestina) cu sinonime romanesti.
Romani care vor sa emigreze din Romania, in cazul ca au fost educati in Facultati, Universitati si alte institutii de invatamant sperior romanesc, daca n’au o vechime de cel putin zece ani in campul muncii, va trebui a inapoeze Statului Roman toate cheltuielile de scolarizare, primite gratuit din partea Statului.

ART.10. Militeaza pentru respectarea dreptului religios, pentru toate formele religioase, care nu unelteste sa dezbine Natiunea Romana, s-o copleseasca si sclavizeze intereselor religioase straine.
Pentru a-si recatiga adevarata identitate, adeptii  ideologiei noastre, propaga pe orice cale, intoacerea la radacina nationala si  la DumneZEU cel drept si adevarat al mosilor si stramosilor nostri geto-daci -- Zeul Soare, la Zamolxis si Oastea Zeilor lui Zamolxis.
Reinvierea spirtuala si morala a religiei pagane, care a fost credinta strabuna a geto-dacilor, din care noi, romanii, ne tragem originea, este necesara pentru salvarea spirituala si trezirea constiintei nationale. Glasul sangelui si puterea spiritual divina pagana, ne cheama sa ne indreptam catre acest izvor de apa vie, singurul care ne poate da curajul si putere sa biruim raul si intunericului.
Notiunea de pagan este foarte veche si inseamna satean, un om foarte credincios al lui DumneZEU, adica Zeilor si Zeitatilor.
 Religia pagana, se bazeaza pe un primat de putere divina, filozofia binelui, intelepciune, onoare, demnitate, armonie si afectiune fata de DumneZEU, Neam, Patrie, Natura si Univers.
A sosit timpul ca dinamicul cult pagan sa iasa din adormire si orice roman adevarat, sa abondoneze  religia judeo-crestina la care l-au convertit diavolul si satana, si sa-si aduca contributia la promovarea traditiilor stramosesti si reconstruirea sanctuarelor religioase pagane, care scot in evidenta pe inteleptii, ideologii,  apostolii, martirii si eroii Neamului nostru, pe oamenii cu fapte bune, zeii si zeitatile de pe pamantul sacru al tarii noastre.
Avand in vedere ca, crestinismul isi trage radacina din judaism, iar Biserica crestina, este cea mai teribila arma a judaismului de dominarea si subjugarea natiunii si rasei noastre albe, intereselor diabolice jidanesti, cerem respingerea crestinismului  si  a “mostenirii iudaice”, ca pe ceva rau, satanic si veninos, ca pe o plaga periculoasa contra umanitatii si foarte daunatoare stiintei si civilizatiei.
Optiuniile religioase trebuie sa fie libere, nu impuse cu forta de catre reprezentantii religiei judeo-crestine si filosemiti. Religia, indiferent de orice natura ar fi, trebuie sa fie separata de Stat.

ART.11. Raspandeste aspiratiile,idealurile si nazuintele de libertate, adevar si dreptate ale lui Burebista, Decebal, Mircea cel Batran, Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Cuza Voda, I.P.Hasdeu, Avram Iancu, S. Barnutiu, M.Eminescu, A.C.Cuza, Nicolae Iorga, N.C. Paulescu, Corneliu Zelea Codreanu, Ion Antonescu si al altor gloriosi demnitari si personalitati marcante ai vietii culturale, politice, sociale, filozofice si militare romanesti.
Cultiva intr-un spirit nou valorile morale, spirituale si  traditiile mostenirii nationale (cultura, literatura, arta si limba romana) si respinge ca pe ceva rau, amenintator si periculos, impunerea fortata in Romania, cu ajutorul Bisericii crestine si filosemitilor, traditiile mostenirii iudaice.

ART.12.Pentru a putea face fata oricarei amenitari si agresiuni straine, tara noastra trebuie sa devina in cel mai scurt timp, una dintre cele mai militariste si disciplinate tari din lume.
Armata Romana, trebuie inarmata  cu cele mai moderne si sofisticate arme, inclusiv cu arme nucleare cu raza lunga de actiune. Numai o Armata Romana puternica, poate garanta suveranitatea si integritatea nationala, libertatea, pacea, civilizatia, cuceririile stiintei si prosperitatea natiunii noastre.
Cerem imbunatatirea conditiilor de viata si pregatire militara pentru ofiterii, subofiterii si soldatii romani si desfiintarea unitatilor militare folosite in mod injositor, ca un lagar de munca fortata, in constructii, industrie si agricultura. Orice cetatean roman, odata intrat in randurile militare, la celalalt capat, trebuie sa iasa un erou.
Cetateanul roman, trebuie sa aiba dreptul la port arma si sa fie inarmat.
Justitia, Politia, Siguranta Statului si alte Servicii Secrete, au obligatia de a veghea la respectarea ordinei si legii, nu sa devina un instrument de represiune contra  cetatenilor tarii ca pana in present.

ART.13. Militeaza pentru desfasurarea unei politici externe de prietenie  cu toate popoarele iubitore de pace, dreptate si adevar.
Cerem retragerea Romaniei din toate tratatele si organizatiile internationale semnate de Romania, care sunt in detrimentul tarii noastre, ori implica Romania, in razboaie de cotropirea altor popoare.
Acest program,  il vom pastra, raspandi si apara, cu toata puterea si loialitatea noastra, privind aceasta, ca pe intaia noastra datorie si raspundere nationala.
Liderii acestie miscarii nationale, jura pe cuvantul de onoare, sa lupte fara crutare, pentru realizarea principiilor doctrinei noastre, iar in caz de pericol, sa lupte cu sacrificiul vietii lor.
 Interesul national, trebuie sa treaca inaintea oricarui interes personal. Astfel, si numai astfel, puteam asigura tarii si generatiilor viitoare o viata buna, fericita si prospera.

Fondator,


Constantin Burlacu,Ph.D.
Presedinte al Ligii Apararii Nationale
P.O.Box 292
Brooklyn,NY 11237
Statele Unite ale Americii
Tel/Fax: 718-381-3804


New York City, Modificat la data de 4 Martie 2003



 

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928