Etniile straine din Noua Dreapta ii cenzureaza pe nationalistii romani.

http://vecheagarda.wordpress.com/2010/04/13/picatura-care-a-umplut-paharul/#comment-37
1. De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 17:02
Răspunde
Comentariul tău e în așteptare.
De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 15:47
Comentariul tău e în așteptare
De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 12:48
Comentariul tău e în așteptare
De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 08:15
Comentariul tău e în așteptare.
Cataline,nu inteleg de ce crezi ca, tot ce spun eu este „aberant”, iar ce spui tu e ceva de lauda si demn de urmat ?! Ti-am spus ca nu-l cunosc D-l Tranca, iar din spusele tale, credeam ca cine stie ce mare pericol reprezinta pentru dusmanii natiei si tarii noastre acest „nazist”, de a ajuns la puscarie. Dar iata ce am aflat, citez: „“Un tânar de 21 de ani din Buzau a fost prins în flagrant de jandarmi în noaptea de luni spre marti în timp ce lipea afise cu însemnul “Crucea Celtica” si înscrisul “Fii Nationalist” pe indicatoarele rutiere si pe stâlpii de electricitate din zona intersectiei bulevardelor N. Balcescu si N. Titulescu, transmite corespondentul AMOS News.”. Deci tu consideri ca, ce a facut Marius este o crima si trebuie condamnat si lecuit de asemenea manifestarii “naziste”, nu-i asa ? Ei bine, daca astfel sta situatia, cum explicit tu ca membru al Noii Drepte, ca aveti ca simbol “Crucea Celtica” si nimeni nu va aresteaza si baga la puscarie in baza OUG 31/2002, cum i s-a intamplat lui Marius Tranca ? Din cate stiu, chiar fiica presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a spus ca este nationalista, deci nu vad nimic rau din partea lui Marius, daca a lipit afise cu indemnul: “ Fii Nationalist!”.Apoi de ce te legi tu tam-nesam numai de Marius ca umbla cu simboluri “naziste” si nu te legi si de Vadim ca umbla in Parlamentul Romaniei cu simboluri comuniste si jidanesti ?
Conform legilor mostenirii iudaice din Romania, Miscarea Legionara, Garda de Fier si simbolurile lor, sunt interzise, iar cei care indraznesc sa le propage sunt pedepsiti in baza OUG 31/2002 si a altor legi anti-legionare, anti-fasciste, anti-naziste si anti-nationaliste din Romania.Asadar, cum explicit tu, ca chiar in poza cu tine din blogul tau, apari cu simbolul Garzii de Fier, simbol interzis in Romania si cu portretul Capitanului Corneliu Zelea Codreanu,cu care nici nepotul Capitanului din Bucuresti, Nicanor Codreanu n’are voie sa se manifeste public, si nimeni din partea autoritatilor romane, nu te-a intrebat nici cum iti sunt ochii?!? Ori tu ai acordul, oamenilor de lege si ordine din Romania se te manifesti cu simboluri interzise si pedepsite aspru de lege, ca sa afli astfel cine adera la ele ? In fine, vreau sa-ti spun ca, nu m’am legat de nimeni niciodata fara motive bine intemeieate, nici chiar de jidani, nu mai cu seama de Noua Dreapta in care am avut ceva sperante cand era condusa de Radu Sorescu, dar care a fost fortat de SRI si alte servicii secrete sa se retraga din politica, dupa discutia avuta cu el in Romania. Pentru a se distant de politica ultra-nationalista pe care o practic eu, cei de la Noua Dreapta in frunte cu Tudor Ionescu, au inceput sa ma critice si atace fara sa le fi facut vre-un rau, ori cel putin sa ma cunoasca de undeva.
Da, tin bine minte episodul de prin 1999-2000, prin care acel cineva in persoana lui Tudor Ionescu, mi-a comunicat, sa nu ma astept din partea Noii Drepte la actiuni anti-jidanesti si anti-sioniste, ca mentorul lor este un jidan. Afland aceasta era normal sa-i dau riposta cuvenita. Iar daca ai sti ce mesaje ofensatoare si ce tampenii, am primit de la un sarb din Timisoara, oltean din Craiova, macedonean din Constanta, tigan din Galati, unul Nicolae Calota din Bucuresti si de la inca vreo 2-3 membrii ai Noii Drepte, n’ai mai spune ca “O tineti cu atacuri de ani de zile impotriva acestei organizatii fara ca noi sa va raspundem pe undeva.” Daca nu ma crezi, pot sa-ti trimite oricand copii de pe mesajele lor, ca eu n’am nimic de ascuns. Tin sa precizez ca, nu cred ca, acesita au facut-o de capul lor, ci din ordinul la cineva, probabil a mentorului jidan, la care s-a referit Tudor Ionescu.
Doresc sa subliniez, ca foarte multi tineri, fosti membrii ai Noii Drepte, m-au contactat si mi-au comunicat informatii despre care aproape ca nu-mi venea sa cred ca Noua Dreapta este in stare sa faca un asa mare rau, unor oameni inocenti. Si nu-i exclus, ca si tu dupa ce te vei lamurii de multe lucruri, sa-mi scrii tocmai contrariu celor care le sustii acum. Oricum, pentru mine nu va fi o noutate, dar tu vei pierde o calauza demna de urmat. Si inca ceva, pana acum o saptamana, eu nici n’am stiut ca existi pe lume, dar nu mai cu seama sa te fi atacat. Fiind instiintat de mai multi tineri nationalisti despre aiurelile, aberatiile si tampeniile care le-ai debitat la adresa mea ti-am dat replica care ai meritat-o. Ti-ai permis sa ma batjocoresti ca la usa cortului, fara sa te cunosc ori sa ma cunosti, si inca te mai superi ca te-am facut tigan ? Pana si limbajul pe care l-ai folosit in comentarii era de origine tiganesca. Dar ia spune-mi cum explici faptul ca mai toti cei din conducerea Noii Drepte pe judete sunt sarbi, greci, macedoneni, armeni, tigani, maghiari, jidani, bulgari, ucraineni, dar mai putin romani get-beget ? Care-i secretul, nu mai sunt romani 100% in Romania de tara noastra trebuie sa fie la cheremul unor parveniti ? Iar daca bunicii tai sunt din Grecia si Bulgaria de ce nu pleci in aceste tari sa infiintezi acolo o Noua Dreapta ? A fi cetatean roman, nu inseamna ca esti si roman. De asemenea, poti tu sa-mi explici ce insemna de fapt termenul de aroman ? Ori termenul de anormal ? Ori termenul de apolitic ?
Vad ca esti ras in cap ca un skinhead, dar te legi de aiurea de skinheads si Blood and Honor, de Claudiu Popa de la Timisoara, de Andrei Molnar si altii. Nu crezi ca ar fi cazul sa-ti vezi de barna din ochiul tau decat de paiul din ochiul altuia ? Eu n’am nici un interes sa ma cert cu tine, cum ai procedat tu, fara sa-ti fi facut vre-un rau,si-mi cer scuze daca vazandu-te cam tuciuriu, cum de alfel sunt grecii, te-am jignit cu ceva. Sper sa nu te superi, dar grecii, macedonenii, sarbii, bulgarii, ungurii si tiganii nu sunt europeni, ci au venit in Tracia,Dacia si in Europa din Asia. Apoi eu n’am nimic impotriva daca tu esti un grec de dreapta, nu ca grecii de stanga care s-au luptat cu Hitler, dar lasa-ne pe noi romanii sa ne facem o dreapta a romanilor, asa cum scrie la carte, fara amestecul minoritatilor din Romania.
1. De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 12:55
Răspunde
Comentariul tău e în așteptare.
Cataline, cu mine nu tine smecheria ta cu “Calul Troian”, asa ca incearca sa fi cinstit si corect daca traiesti in Romania si nu mai sterge mesajele mele, de la care atat tu cat si altii aveti multe de invatat. Stiu ca te deranjeaza adevarul, dar trebuie sa-l accepti asa cum este, ca nu poate fi modificat dupa bunul plac al fiecaruia.
1. De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 16:59
Răspunde
Comentariul tău e în așteptare.
Cataline, cred ca cunosti opinea Domnului (Our Lord) Mihai Eminescu, parintele nationalismului nostru, despre greci si bulgari si nu-i nevoie sa mai fac eu un comentariu despre aceste doua natii, care de-a lungul istorie ne-au facut nou romanilor, urmasi ai geto-dacilor, numai rau.
De: Dr.Constantin Burlacu pe 15/04/2010
la 15:57
Răspunde
Comentariul tău e în așteptare.
1. Ia uite-te ce SVASTICA avea Capitanul si sotia sa pe cap, iar tu pronuntandu-te contra svasticii inseamna ca esti impotriva lui C.Z.Codreanu, deci anti-legionar, asa ca las-o balta cu filajul si dezinformarea.
2. http://www.adevarul.ro/societate/Nunta_lui_Zelea_Codreanu-_eveniment_monden_si_scandal_politic_0_243576130.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=324254%40nouadreapta.org&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20100415



1. De: vecheagarda pe 16/04/2010
la 07:11

Răspunde

Clar,tu ori ai facut o pasiune pentru mine ori suferi de singuratate si n-ai cu cine sa discuti.Tu esti cel mai bolnav om pe care l-am vazut pe fata pamantului.Oricum de azi incolo nu-ti mai public niciun comentariu…sa-ti fie clar…

o De: Dr.Constantin Burlacu pe 16/04/2010
la 15:01

Răspunde

Comentariul tău e în așteptare.

Ia mai du-te dracului de venetic (aroman=neroman)! Unde si cand m-ai vazut tu pe mine pe fata pamantului, de zici ca sunt bolnav ? Da! Sunt impotriva tuturor veneticilor straini,si mai cu seama pe tigani, unguri si jidani, care ati venit sa jacmanitii, asupriti si exploatati sangeros Natiunea Romana, ca sa traiti voi bine, in rest „medicule psihiatru ”, nu mai da diagnostice false, cum dadea fostul regim al dictaturii comuniste, ca eu sunt perfect sanatos si am o gandire sclipitoare, fapt pentru care chiar dusmanii umanitatii spun ca sunt „extrem de inteligent” si „foarte periculos”. Ti-am dat peste bot, pentru ca a-i intrat in razboi cu mine, nu ca am „pasiune pentru tine” ori „n-am cu cine discuta”, ori alte aberatii, aiureli si tampenii de ale tale.Ai spus ca,citez: „de azi incolo nu-ti mai public niciun comentariu…sa-ti fie clar…” Ei si...paguba’n ciperci! Si asa, tu esti un las si misel, care a-i sters mesajele mele, ca lumea sa nu cunoasca adevarul spus de mine. Si mai pretinzi ca esti „legionar”, adica un om „cinstit”, „drept” si al „cuvantului” ?!? Du-te mai terchea-berchea inapoi in Muntii Pindului la mosii si stramosii tai si nu te mai da drept mare „traco-geto-dac” si mare smecher in Romania. Si inca ceva, mai descreieratule, nu te mai pisa contra vantului, ci veziti de mucii tai!


§ De: Dr.Constantin Burlacu pe 16/04/2010
la 06:25

Comentariul tău e în așteptare.

§ Mai „legionarule”, daca vrei sa faci atata valva despre aromani, du-te si fa peste Dunare, dar nu in Romania. Aromanii sunt corciti cu toate secaturile Imperiului Roman, inclusiv cu sclavii negri si jidani. Din aceste motive n’au fost considerati cetateni ai Imperului Roman, ci aromani = NEROMANI. Aceste corcituri, au fost alungate peste Dunare, impreuna cu legiunele romane de catre geto-daci si verisorii lor gotii, de origine germana, in anul 271 e.n. Pentru a spala rusinea infrngerii suferite imparatul roman Aurelian a fondat peste Dunarea asa-zisa Dacie Aureliana, adica o Dacie artificiala. Ori se stie bine ca granita Daciei a fost la sud pe Dunare, nu peste Dunare unde au fost alungati acesti aromani si legiunele romane. Faptul ca aromanii n’au fost recunoscuti de Roma, ca fiind romani, si cum acestia traind in Dacia, unde impreuna cu legiunile romane, au jefuit si terorizat pe bastinasii geto-daci, invatand limba geto-daca, si nefiind recunoscuti de nimeni, ca natie si ca tara, incearca sa se tina agatati mai mult de Natia si Tara noastra decat de Roma, a caror produs sunt. In mesajul tau ai spus ca bunicii tai au venit in Romania din Grecia si te-ai mandrit cu aceasta, iar acum zici ca nu esti grec, ci anti-grec si aroman=neroman. Tot tu ai spus ca bunica ta a fost nascuta in Bulgaria, si aceasta ma face sa cred ca, voi ati umblat de fapt ca tiganii cu cortul. Stindardul mosilor si stramosilor nostri geto-daci era capul de lup si coada de balaur, asa ca lasa povestea de adormit naivi ca aromanii umblau cu steagul tricolorul romanesc, care a aparut abia acum 150 de ani. Nici macedonenii n’au nimic cu tracii si geto-dacii, ori romanii de astazi. Macedonenii sunt amestecati cu grecii, asa cum aromanii sunt amestecati cu macedonenii si isi spun cand aromani, cand macedoneni. Apoi nu trebuie scapat din vedere ca Imperiul Roman a fondat 2-3 legiuni romane din macedoneni, pe care le-a adus in Dacia sa nimiceasca populatia bastinasa, adica pe geto-daci si acesta este un adevar istoric denecontestat. Ai pus un video-clip, cu aromani, dar fara sa-ti dai seama ca acestia n’au nici fizionomia si nici costumele nationale ca ale geto-dacilor, ci seamna leit cu grecii, adica sunt tuciuri ca tiganii. Si cum exista astazi Macedonia, duceti-va acolo si uitati pentru totdeauna Natia si Tara noastra, ca nici un roman get-beget, urmas al geto-dacilor, n-o sa planga dupa voi si escrocherile voastre. Tin sa scot in evidenta faptul ca, in anul 1859, cand s-a facut unirea principatelor, s-a comis o mare frauda si fals prin numirea tarii noastre de Romania si nu DACIA istorica. Astfel, astazi se creeaza o mare confuzie ca, aromanii si mai nou tiganii care si-au luat denumirea de romi, ar fi de aceiasi rasa si natie cu poporul nostru. Dar daca, poporul nostru s-ar numi geto-dac, cum este cunoscut in istorie, pretentiile aromanilor si a romilor ar cadea la pamant pentru ca diferenta intre aromani si romi, pe de o parte si geto-daci pe de alta parte este ca intre cer si pamant.

Da, au fost destui aromani si macedoneni in Miscarea Legionara, dar aceia nu erau cum sunt astia de astazi contra nazismului, fascismului si svasticii. Apoi a fost o mare vina a lui Corneliu Zelea Codreanu ca a primit ca membrii, etnii straine, intr-o miscare politica cu pretentii pur nationaliste romanesti. Din cate sunt informat in timpul asa-zisei rebeliuni legionare din Ianuarie 1941, jidanii strigau mai ceva decat legionarii “Traiasca Capitanul si Legiunea!” si aceasta nu-i decat o compromitere flagranta a fenomenului legionar, pentru care a optat C.Z.Codreanu. De asemenea, asasinarea Prof.Nicolae Iorga, mentorulul lui C.Z.Codreanu in ce priveste lupta anti-semita si infaptuirea comertului legionar, de catre o grupare format din aromani-macedoneni din ordinul lui Horia Sima, la cererea judeo-bolsevicilor sovietici, este o crima odioasa, pe care C.Z.Codreanu ar fi pedepsit-o exemplar. Am o mare stima si admiratie pentruCorneliu Zelea Codreanu, dar nu stiu cum a fost posibel, dar el a cam luat multe plase si cu biserica, si cu monarhia si cu etniile straine. Pentru a se baga pe sub pielea lui, macedonenii l-au numit Capitanul, iar el, lasandu-se magulit de acestia, a acceptat din naivitate aceasta porecla. In fine, fiecare cu pacatele lui. Oricum pe mine ma intereseaza in exclusivitate soarta geto-dacilor, adica a moldovenilor, transilvanenilor si muntenilor, nu si a aromanii, ori a altor corcituri cu pretentii de traco-geto-daci. Si ma doare sufletul ca Moldova mea, este impartita in trei, cu scopul de a tine-o dezbinata si distruge-o, nu de cei de peste Dunare, care se dau drept “urmasii” Traco-Daciei, dar nu sunt. Si nici n’au cum sa fie oricat s’ar zbate, pentru ca sunt urmasii Romei, nu ai Sarmizegetusei !!!

http://vecheagarda.wordpress.com/2010/04/13/picatura-care-a-umplut-paharul/#comment-44





Comments

Anonymous said…
cred ca se poate discuta in altamaniera, fara grosolanii, si eu sunt nationalista , da , de ce nu ? de ce sa nu vad ca altora le " pasa "de istoria noastra

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928