Posts

Showing posts from March 16, 2013

Stiai ca.. ?

Image
Patru ani i-au trebuit lui Michelangelo pentru terminarea frescei de pe bolta Capelei Sixtine. Scenele biblice se întind pe 520 mp . Este cea mai frumoasă capelă dar și cea mai scumpă. Pentru a aduna banii necesari construcției papa Sixtus al IV-lea a vândut licențe pentru bordelurile Romei și a încasat impozit pe sex de la preoții care aveau amante.

Top 10 minciuni si manipulari ale religiei judeo-crestine

http://www.fara-secrete.ro/top-10-minciuni-si-manipulari-ale-religiei-iudeo-crestine/

UN GENIU MONSTRUOS

Se spune ca Revolutia din 1917 a fost facuta de Lenin. Dar el va afla despre Revolutia Socialista (adevarata Mare Revolutie Socialista) de la 27 februarie 1917 din Rusia abia la 2 martie 1917 din ziare, cind se afla la Zurich. Ajungind acasa i-a spus N. Krupskaia: Este zguduitor! Ce surpriza! Inchipuie-ti! Trebuie sa mergem acasa, dar cum? Totul mi se pare atit de neasteptat! (in cartea lui Volkogonov, pag. 138).

Tiganii se lupta sa-si ia tara inapoi din mana mongolilor

Image
  Dupa ce tiganii au protestat cu steaguri tricolore de data asta au trecut la actiune!!! Scandalul drapelului ia amploare în Harghita, după ce mai multe grupuri de romi au solidarizat recent cu românii din judeţ. Autoproclamaţii "ţigani patrioţi" şi-au manifestat în cursul nopţii opinia faţă de pretenţiile de autonomie ale comunităţii maghiare, dând jos cablul secuiesc de pe sute de stâlpi unde fusese arborat, inclusiv în faţa Primăriei şi Prefecturii din Miercurea Ciuc. "Să se ducă în ţara lor, să-şi fluture cablul pe stâlpi cât vor ei", a declarat Pardalian Acrişor, liderul unui grup de ţigani patrioţi. "Noi ne-am făcut doar