Posts

Showing posts from March 19, 2013

Khazarii de ieri, Evreii de azi. Un popor misterios.

Image
http://www.conspir.info/2010/11/khazarii-de-ieri-evreii-de-azi-un-popor.html            Dupa "Dosare secrete" privind razboiul nevazut al evreilor sionisti cu românii

ROMANIA:O tara subjugata economic si politic de concernele evreiesti

Image
Doi ani de cand Israel a cumparat Romania (vezi video) 21 December, 2009 12:22 PM http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8 www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8&feature=related http://ro.altermedia.info/politica/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania_18033.html O tara subjugata economic si politic de concernele evreiesti In timp ce la Bucuresti se pregateste Cabinetul marioneta Boc IV, romanii se considera in fata unei crize economice si politice fara iesire, generata de acest guvern, prin imprumuturile la FMI, Banca Mondiala si UE * In 10.10.2007, proaspatul presedinte Shimon Peres declara: " Israel cumpara Romania... " * Si s-a tinut de cuvant * Romanii au o datorie de aproape 70 de miliarde € P e 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit presedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmatie naucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, in fata a sute de reprezentanti ai cercurilor diplomatice evreiesti:

ISRAELUL CONTROLEAZA DATELE PERSONALE ALE ROMANILOR!

Socant: Ni s-a ascuns un adevar cutremurator IATA DE CE INSISTA GUVERNANTII NOSTRI SA COLECTEZE TOATE DATELE PERSONAL ALE ROMANILOR:   27.04.2011      Conform deciziei UE, Israelul controlează datele personale ale românilor!      Iata ultimul “beneficiu” al apartenentei noastre la noua Uniune Sovietica, adica UE : absolut toate datele noastre personale, urmeaza sa fie transferate pentru “pastrarea în siguranta deplina”, statului Israel.  Fireste, ele vor fi tinute la curent în timp real. De ce se face asta? Asa, pentru ca baietii pot sa o faca ! Nu se ofera absolut nici o justificare pentru aceasta aberanta masura anti-libertate si nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.      Nu întreaba nimeni dintre “reprezentantii” nostri ce treaba are statul evreu cu numele, chipurile si vârsta copiilor nostri, cu parerile noastre politice si cu starea de sanatate a românilor precum rezultata din fisele de asigurare ale CAS?   Dar cu veniturile noastre si cu numerele d

Noua Ordine Mondiala striveste România!

Image
Noua Ordine Mondiala strive ș te România! http://www.newsro123.com/2011/03/noua-ordine-mondiala-striveste-romania.html   vineri, 25 martie 2011   17:14   Etichete:  distrugerea romaniei  ,  18 comentarii Noua Ordine Mondiala are fanii sai in Romania. Oameni care nu se sfiesc sa-si publice programul, ca pe o palma in obrazul romanului obidit si adus la disperare de o guvernare incompetenta! Cititi urmatorul articol:   Secolul 21 va distruge tot ce a creat secolul 20. Pensie de stat? Ha! Ajutor social? Haha! Concediu si ziua de lucru de 8 ore? Hahahaha… Asta ve ț i primi in câ ț iva ani, daca o sa va cere ț i “drepturile”. Singurul drept pe care îl ve ț i avea, va fi sa va vinde ț i munca. Daca găsi ț i pe cineva s-o cumpere. Pentru ca numărul ș omerilor va fi mult mai mare, decât vor mai putea angaja patronii. De ce? Simplu: pentru ca nu mai sunt bani. De fapt, si mai grav: nu mai sunt  resursele  care stăteau in spatele banilor.

CONSPIRATIE SAU ADEVAR SECRET ?

Conspira ț ie sau adevăr SECRET? România tocmai a intrat sub controlul BILDERBERG Etichete:  Bilderberg  ,  Romania  ,  1 comentarii Ne ascultă? Dacă da, de ce? Vor să ne controleze via ț a? Vor să afle despre noi mai mult decât suntem noi dispu ș i să arătăm? De ce este nevoie de o lege “Big Brother” ș i, mai ales, de ce a fost nevoie să o adoptăm cu for ț a ș i sub amenin ț area Uniunii Europene?

Mai pretuit a fost Muntele Athos din Grecia, decât Muntii Carpati si Patria Noastra ?! RUSINE TRADATORILOR CRESTINI !!!

https://www.box.com/s/1g24mht0zqvwsab9tlr0